Diensten

Inpakken

Verpakken

Assemblage

meer informatie

Totaaloplossing

Inpakken

Verpakken

Verzending

meer informatie

Over ons

Kwaliteit

Kwaliteitsbewaking

Procesbeheersing

VRAAG OFFERTE AAN

Over ons

Hupackso B.V. is opgericht in 2016. Onze slogan “professionals in verpakken” is niet voor niets. Dit komt door de jarenlange ervaring van onze medewerkers. Deze krachten zijn gebundeld binnen Hupackso B.V. en zo biedt onze jonge bedrijf uw gewenste verpakkingsoplossing.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit, is bij Hupackso B.V. erg belangrijk. Wij leveren een goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Kwaliteitsbewaking

Onze medewerkers houden tijdens het verpakken intensief in de gaten of er volgens de opdracht wordt gewerkt. Hierdoor houden we het aantal fouten zo klein mogelijk.

Procesbeheersing

Bij Hupackso B.V. worden de verpakkingsprocessen zo ingericht, dat de kans op fouten zo veel mogelijk wordt gereduceerd.

Diensten

Inpakken, verpakken en Assemblage

Onze ‘kern’ activiteiten bestaan uit het in- en verpakken van allerhande producten. Naast het verpakken van producten, bieden wij ook assemblage werkzaamheden aan. Diverse componenten in elkaar zetten tot één eindproduct. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee op welke wijze u van dienst kunnen zijn.

Voorbeelden werkzaamheden:

  • Terracotta potjes assembleren, met zaden en kartonnen wikkel.
  • Zaadzakje bundelen/ verpakken.
  • Hengels aan plastic emmers maken.
  • Zakjes decoratiemateriaal vullen, sluiten met strik en verpakken in omdozen.

Totaaloplossing

Naast het in- en verpakken van producten, kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden. Zo kunnen goederen bij ons bedrijf aangeleverd worden in bulk. Vervolgens verpakken wij dit in de juiste verpakkingseenheid en kunnen de dozen van de juiste etiketten worden voorzien.

Wij kunnen uw zending dan direct naar uw klant verzenden.

Contact gegevens

Hupackso B.V.

Fabriekstraat 24 G-H

7005 AR Doetinchem

Email:   info@hupackso.com

Tel:         0621130344

IconBox Titel

© Copyright - Hupackso B.V.